Opendeur 26/11/2017

Er zijn nog steeds mensen die nog niet bij mij geraakt zijn. Dezen krijgen nog eens een kans op 26/11/2017. Het is dan weer dag van de ambachten, en daar neem ik nu al de 8ste keer aan deel.

Geen grootse verassingen dit jaar. Na een zeer fijne samenwerking met Marc Cox vorig jaar (moeten we in de toekomst zeker nog eens doen), ga ik nog eens een keertje heel basic. Waarom: omdat ik nu eigenlijk een mooie familie gitaren heb die ik zelf gebouwd heb en ook gebruik, en ik wil eens rond die familie werken.

De ingrediŽnten zijn als vanouds: in het atelier een uitleg rond alle mogelijke facetten van de bouw en in onze keuken een tentoonstellinkje met verdere uitleg, toonmomenten en de mogelijkheid mij te steunen door de aankoop van een CD'tje, of waarom niet, een fantastische gitaar.

Interessant voor: gitaristen, houtbewerkers, muzikanten, nieuwsgierigen, jong en oud, ... enfin: zeker ook voor jou. Ik kijk ernaar uit jullie te mogen begroeten  op mijn vaste adres: Haantjeslei 102, 2018 Antwerpen.

BELANGRIJKE OPMERKING: mensen met beperkingen kunnen bij ons terecht. Maar het is misschien wel interessant om dan buiten de uren (10-17u) te komen. Mocht je hiervoor interesse hebben, stuur dan even een mail, dan zien we wat mogelijk is. Je kan ook altijd proberen te bellen op 03/238 43 56 (maar we zijn niet zo'n goede telefoonopnemers).